Σάββατο, 17 Μαΐου, 2025
  • Προφίλ
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Αθλητική Ενημέρωση | Ειδήσεις Sports
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΡΟΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΔΙΑΥΛΟΣ News
No Result
View All Result
Αθλητική Ενημέρωση | Ειδήσεις Sports
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΡΟΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΔΙΑΥΛΟΣ News
No Result
View All Result
Αθλητική Ενημέρωση | Ειδήσεις Sports

Ναδάλ: Στο θρόνο για 22η φορά ο «Βασιλιάς» (pics – vids)

Βασίλης Μιχάλης by Βασίλης Μιχάλης
6 Ιουνίου, 2022
in ΤΕΝΙΣ
0
Ναδάλ: Στο θρόνο για 22η φορά ο «Βασιλιάς» (pics – vids)
0
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Loading

Ο,τιδήποτε και να γράψει ή να πει κανείς είναι λίγο για τον μυθικό Ραφαέλ Ναδάλ, έναν εκ των σπουδαιότερων τενιστών και γενικότερα αθλητών όλων των εποχών.

Απίστευτος Ραφαέλ Ναδάλ! Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον πρωτάρη σε τελικό Grand Slam διοργάνωσης Κάσπερ Ρουντ και κατέκτησε το 22ο συνολικά Grand Slam τίτλου και 14ο Roland Garros της καριέρας του. Αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, ο Ναδάλ παίζει εξαιρετικό τένις και δείχνει ότι η κλάση και η ποιότητα δεν αλλοιώνεται όσα χρόνια και εάν περάσουν.

Ο Ισπανός πλέον μετράει 14 νικηφόρους τελικούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις ενώ έχει 112 νίκες σε 115 συνολικά παιχνίδια του στο Roland Garros. Έχει σοβαρό πρόβλημα στο δεξί του πόδι και έκανε αρκετές ενέσεις για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αναμετρήσεις του φετινού Roland Garros. Πρόκειται για έναν τεράστιο αθλητή, ο οποίος με όχημα την σκληρή δουλειά, την συνεχή προσπάθεια και την ευφυΐα έχει χαράξει μια μυθική καριέρα, αποτελώντας ένα τεράστιο κεφάλαιο για το τένις.

Ποτέ δεν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του, ενώ έπειτα από κάθε αγώνα σπεύδει να συγχαρεί τον αντίπαλό του για την προσπάθεια αλλά και να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο για την στήριξή του προς το πρόσωπό του. Ο Ναδάλ δίνει ακόμα μερικές μοναδικές  παραστάσεις τένις, καθηλώνοντας τους φίλους του αθλήματος πριν ολοκληρώσει μια γεμάτη από τίτλους και μοναδικές στιγμές καριέρα. Μια καριέρα, για την οποία ουδείς μπορεί να τον μισήσει και να αμφισβητήσει το μεγαλείο του. Ένας γεννημένος πρωταθλητής, που για να τον κερδίσεις πρέπει να το κάνεις όλα τέλεια και ο ίδιος να τα κάνει όλα λάθος.

Σε τρεις εβδομάδες στο Λονδίνο ξεκινάει το Γουίμπλετον με τον Ναδάλ να φαίνεται πως επιθυμεί να ξεκουραστεί και να μην αγωνιστεί στο Gran Slam, το οποίο διεξάγεται στο χορτάρι. Εξάλλου και ο ίδιος θέλει να βρει μια λύση με το πρόβλημά του στο δεξί πόδι, για να μην το καταπονέσει ακόμα περισσότερο. Ουδείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια πόσους μήνες ή χρόνια θα πιάσει ακόμα την ρακέτα του αλλά το σίγουρο είναι ότι το ιδανικότερο α ήταν να μην σταματήσει ποτέ το τένις!

Από τα 18 έως τα 36 του χρόνια με εξαίρεση μικρά διαλείμματα λόγω τραυματισμών βρίσκεται στην κορυφή έχοντας κατακτήσει τα πάντα με μεγαλύτερο απόκτημα την αναγνώριση των αγωνιστικών του ικανοτήτων και του ήθους του από αντιπάλους και φυσικά τους φίλους του τένις.

 

HISTORY REWRITTEN. AGAIN!! @RafaelNadal defeats Ruud 6-3 6-3 6-0 to win a 14th #RolandGarros crown & 22nd Grand Slam title ? pic.twitter.com/YOnFoBbFwf

— Tennis TV (@TennisTV) June 5, 2022

A King and his Castle ?@RafaelNadal‘s Roland Garros record is out of this world… pic.twitter.com/iDQlpELPRI

— Tennis TV (@TennisTV) June 6, 2022

Tags: 14 Roland Garros22 Grand SlamRoland GarrosΡαφαέλ Ναδάλ
Previous Post

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με το μάτι στα μακροχρόνια της πορτοκαλί θεάς

Next Post

Γουόριορς – Σέλτικς 104-94: Ένα βήμα μακριά από τον τίτλο οι «Πολεμιστές» με υπογραφή Γουίγκινς (vid)

Next Post
Γουόριορς – Σέλτικς 104-94: Ένα βήμα  μακριά από τον τίτλο οι «Πολεμιστές» με υπογραφή Γουίγκινς (vid)

Γουόριορς – Σέλτικς 104-94: Ένα βήμα μακριά από τον τίτλο οι «Πολεμιστές» με υπογραφή Γουίγκινς (vid)

SportsMagazino

Αθλητική Ενημέρωση | Ειδήσεις Sports

Αθλητικές ειδήσεις και τελευταία αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προφίλ ΑρθρογράφουΒιογραφικό

  • Βασίλης ΜιχάληςΙστορικός - Δημοσιογράφος με πενταετή εμπειρία σε ειδησεογραφικά site και εφημερίδες στην αρθρογραφία, το ρεπορτάζ, την παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών και ζωντανών μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων καθώς και στην έρευνα, αρχειοθέτηση και τεκμηρίωση αρχείων. Κάτοχος BSc στην Ιστορία, Αρχαιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία με σπουδές στην Αθλητική δημοσιογραφία με ενδιαφέρον την ανάπτυξη της γνώσης στην ιστορική έρευνα και της επαγγελματικής εμπειρίας στον δημοσιογραφικό χώρο.

Κατηγορίες

Τελευταία Νέα

Μάλαγα: Δεύτερο συνεχόμενο BCL για το εξαιρετικό σύνολο του Ναβάρο [pic]

Μάλαγα: Δεύτερο συνεχόμενο BCL για το εξαιρετικό σύνολο του Ναβάρο [pic]

15 Μαΐου, 2025
Serie A: Ο φετινός πρωταθλητής κρίνεται στο νήμα

Serie A: Ο φετινός πρωταθλητής κρίνεται στο νήμα

15 Μαΐου, 2025
  • ΠΤΗΣΗ FM 103.2
  • ALIVERI PRESS
  • EVIA GOAL
  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ SITE

© 2022 Sports Magazino

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΡΟΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΔΙΑΥΛΟΣ News

© 2022 Sports Magazino